Wat kost zonwering ?

Vraag offertes op maat aan voor uw zonwering

Wat kost zonwering ?

Zonwering is onmisbaar op het moment dat u veel ramen op het zuiden heeft, maar ook in andere windrichtingen is het prettig om er gebruik van te kunnen maken. De zonwering zorgt ervoor dat u de mogelijkheid heeft zowel de temperatuur als de rest van het klimaat binnen uw woning te reguleren. Wat kost zonwering eigenlijk en uit welke elementen is de prijs opgebouwd? Het is erg lastig om hier een gemiddelde prijs of een vast bedrag aan te koppelen, aangezien er een groot aantal verschillende factoren van belang zijn op het moment dat u zonwering aan gaat brengen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar screens, of is het een volledige veranda die u aan wilt laten brengen? Hoe wilt u de zonwering bedienen en is het van belang dat het doek of het hout van een uitstekende kwaliteit is? Al deze elementen bepalen of de prijs van uw zonwering dichterbij de € 100,- of de € 1.000,- zal komen te liggen.

Type zonwering

Het is allereerst van belang om goed na te denken over het type zonwering die u wenst. De bekende rolgordijnen zijn de meest voordelige optie. U kunt deze op maat laten maken door de specialist, maar indien u graag op de kosten wilt besparen is het daarnaast goed mogelijk om hiervoor gewoon naar de bouwmarkt te rijden. Voor enkele tientjes tot maximaal een paar honderd euro koopt u daar de rolgordijnen, die u vervolgens zelf op maat dient te maken.

Wilt u wat meer luxe en comfort, dan zijn de screens wellicht een goede optie, of kunt u gebruik maken van vouwgordijnen. Het voordeel hiervan is dat ze meer uitstraling hebben dan de bekende rolgordijnen, of het zonnescherm dat u boven uw raam op kunt hangen. Aan de andere kant zorgen deze vormen van zonwering voor meer kosten en dient u er rekening mee te houden dat u de verschillende gordijnen aan de binnenzijde aan zal brengen. Dit betekent dat de warmte van de zon toch binnen zal komen, al bereikt het uw woongedeelte niet zo snel.

U heeft daarnaast de keuze voor bijvoorbeeld jaloezie n, waarmee u er op een heel stijlvolle manier voor kunt zorgen dat u de zon kunt weren op het moment dat u dit uitkomt. Houd er rekening mee dat de kosten gemakkelijk op zullen lopen van enkele honderden euro"s tot zelfs € 1.000,- of meer, vooral wanneer u gebruik wenst te maken van houten of aluminium jaloezie n van een hoge kwaliteit.

Grootte van de zonwering

Uiteraard is ook de grootte van de zonwering van belang op het moment dat u deze aan gaat brengen. Gaat het om een enkel raam met een afmeting van bijvoorbeeld 1 meter bij 1,5 meter, of gaat het om een schuifpui die u volledig van zonwering wilt voorzien? Afhankelijk van de grootte van het oppervlakte dat u ervan wilt voorzien zullen de kosten uiteen lopen van enkele tientjes tot een paar honderd euro en enkele honderden euro"s tot meer dan duizend euro. Vergelijk de alternatieven met elkaar en ga daarbij uit van de grootte van uw ramen, om tot zonwering te komen die goed aansluit bij het beschikbare budget.

Kwaliteit van het materiaal

Ook de kwaliteit van het materiaal is van belang, vooral wanneer u zoekt naar gordijnen of een zonnescherm. De gordijnen dienen van een degelijke stof te zijn, die de straling van de zon ook daadwerkelijk goed tegen zal houden. Kies bij een zonnescherm bij voorkeur voor een iets duurdere stof, die langer mee zal gaan en bijvoorbeeld wat beter bestand is tegen incidenteel regenwater. Kijk ook goed naar de manier van opbergen van het zonnescherm, wilt u bijvoorbeeld dat het opgerolde doek volledig wegvalt in de beschermkap, of mag er best wat doek te zien blijven?

Bediening van de zonwering

Denk tenslotte na over de bediening van de zonwering, aangezien ook dat voor een groot deel bepaalt wat de kosten zullen zijn. De bekende handmatige bediening is het meest voordelig, maar natuurlijk minder comfortabel dan een automatisch geheel. Tel maximaal een paar honderd euro bij de kosten van uw zonwering op, op het moment dat u deze automatisch wenst te kunnen openen en sluiten. Wat dat betreft kunt u de prijs van de zonwering voor een groot deel zelf bepalen, op basis van uw specifieke wensen.


WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat zonwering u zou kosten ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 5 verschillende zonweringbedrijven direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Ads

Vraag offertes op maat aan voor uw zonwering

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies