Wat kost een website

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat wilt u ?

Zoals bij veel producten en diensten heb je ook bij websites te maken met een 'gemiddelde' website voor een 'gemiddelde' prijs. De kosten voor een website zijn gebaseerd op de volgende elementen:

Elementen die de kostprijs van een website bepalen

 • moet een design uniek zijn of niet

 • schrijft u de content (inhoud) zelf of moet een tekstschrijver het doen

 • is er sprake van ingewikkelde 'modules' die ge ntegreerd moeten worden ? (zoals bijvoorbeeld berekeningsmodules)

 • uit hoeveel pagina's moet de website bestaan ?

 • is er sprake van een webshop, een weblog, een gewone website etc.

 • moeten er meerdere varianten komen zoals een website die geschikt is voor smartphones en tablets

 • moeten er apart foto's genomen worden of niet ?

 • moeten er foto's aangekocht worden (in verband met copyright) ?

 • moet de website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines ?

 • etc. etc.

Grote verschillen

Naast de wensen die u heeft op het gebied van uw nieuwe website heeft u ook te maken met een branche waarin zeer verschillende soorten bedrijven werkzaam zijn. Aan de ene kant heeft u de zeer professionele allround communicatiespecialisten en reclamebureaus en aan de andere kant heeft u de ZZP'er die op een zolderkamertje de gewenste website in elkaar zet. U begrijpt dat de prijsverschillen groot zullen zijn. Waar de ene hoge overheadkosten meezeult heeft de ander alleen maar te maken met de eigen vaak lage loonkosten. Echter indien u een multimediale campagne op wilt gaan zetten waarbij zowel de website als facebook, twitter en nieuwsbriefcampagnes ge ntegreerd moeten worden, dan heeft u niet altijd de keuze voor een ZZP'er, maar moet u zaken doen met een grotere onderneming.

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Inventariseren

Van te voren dient u duidelijk aan te geven wat u van een website verwacht: is het alleen een soort online brochure of wilt u ook daadwerkelijk offerte-aanvragen binnenhalen of acties aanbieden. Internet leent zich heel goed voor acties, maar naast een goede website dient u dan ook over een goede backoffice te beschikken om snel in te kunnen spelen op aanvragen en bestellingen. Een gemiddelde websitebezoeker verwacht meestal een snelle actie of reactie: hier moet u dus ook goed op voorbereid zijn !

Soort website

Prijs exclusief 21 % btw

Eenvoudige website van 15 pagina's met eigen foto's en teksten, gebaseerd op bestaand design, inclusief basis zoekmachine-optimalisatie en CMS

€ 3.000

Complexere website van 30 pagina's met eigen foto's en teksten, met koppeling met social media en enkele berekeningsmodules, inclusief zoekmachine-optimalisatie en CMS

€ 5.000 - € 10.000

Zeer uitgebreide of hoogwaardige website met talloze pagina's, zowel eigen als gekochte foto's, marktonderzoek, integratie met Adwords en Google Analytics, berekeningsmodules, meerjaars onderhoud, inhuur tekstschrijver etc.

€ 12.500 - € 25.000

Webshop op maat inclusief optimalisatie en CMS

€ 5.000 - € 50.000

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat een binnenhuisarchitect u zou kosten ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende binnenhuisarchitecten direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig ! (ook kunt u om een second opinion vragen van offertes die u al reeds heeft).

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Content Management Systeem

Het up-to-date houden van een website wordt tegenwoordig veel in eigen beheer gedaan. Hierdoor kunnen aanbiedingen en acties ge ntegreerd worden alsmede bijvoorbeeld video's en foto's van personeelsfeestjes. Via een zogenaamd Content Management Systeem (CMS) kan men de inhoud zoals teksten en foto's in eigen beheer aanpassen. Indien men niet over een dergelijk systeem beschikt, dan zal elke keer een websitedesigner de website moeten updaten, wat een (te) dure optie is.

Handige neef

Iedereen heeft er wel één: een handige neef die wel een website in elkaar zet. Niet gehinderd door enig commercieel inzicht of ervaring in de branche wordt een website ontwikkeld voor een appel en een ei. Er wordt niet gekeken naar zoekmachine-optimalisatie. Vaak komt daar toch een vrij amateuristische website uit waarin grotendeels omschreven staat (met spelfouten en al) hoe geweldig uw bedrijf wel niet is. Voordelen voor klanten en conversie (omzetting) naar daadwerkelijke opdrachten die via de website binnenkomen wordt niet uit als uitgangspunt genomen.

In deze tijden heeft elk bedrijf een professionele website nodig met dito uitstraling. Laten we eerlijk zijn: de meeste handige neven kunnen dat niet en bovendien kunnen dit soort websites vaak niet bijgewerkt worden door de ondernemer of vereniging zelf.

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

 • volledig gratis

 • uitgebreide kostenbegrotingen

 • actuele kostenoverzichten

 • veel relevante informatie en tips

 • snel kosten inzichtelijk krijgen

 • offerte aanvragen niet nodig

 • offerte aanvragen kan wel

 • gratis uw kostenvragen indienen

 • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies