Wat kost een garagedeur ?

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat kost een nieuwe garagedeur ?

Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur, bijvoorbeeld omdat u de oude wilt vervangen, of u voor het eerst een garage laat bouwen? Houd er rekening mee dat er veel prijsverschillen bestaan, bijvoorbeeld op basis van de isolatie, de veiligheid en het gebruiksgemak van de deur. Een garagedeur dient er op een degelijke manier voor te zorgen dat u de mogelijkheid heeft om uw auto binnen te parkeren, of u bepaalde goederen op kunt slaan. Ga altijd uit van het doel dat u voor ogen heeft en stem daar vervolgens de isolatie, de veiligheid en het gebruiksgemak op af. Op die manier zorgt u voor een nieuwe garagedeur, die de kosten hiervan in ieder geval waard is.

Isolatie van de garagedeur

Het is onder andere van belang om na te denken over de isolatie van de garagedeur. Bent u op zoek naar een specifieke kanteldeur, of mag het bijvoorbeeld ook een roldeur zijn? Kijk in ieder geval naar de isolatie, aangezien dit ervoor zorgt dat u uw auto of bepaalde goederen kunt beschermen tegen de invloeden van het weer. Maakt de garage een onderdeel uit van uw woning? Dan zorgt u er op die manier bovendien voor dat er geen "lek" in de isolatie ontstaat, op basis waarvan u anders veel warmte zou verliezen. In plaats daarvan heeft u de mogelijkheid om uw woning op de juiste manier af te sluiten en er daarmee voor te zorgen dat u de stookkosten binnen de perken kunt houden.

Veiligheid van de garagedeur

Denk daarnaast goed na over de veiligheid van de garagedeur. Op welke manier kunt u deze afsluiten en hoe gemakkelijk of lastig is het om dit geheel open te breken"? Op het moment dat u kiest voor een kanteldeur dient u er bijvoorbeeld rekening mee te houden dat 1 of 2 kunststof blokjes over het algemeen voldoende zijn om met een koevoet uit de voeten te kunnen. Het is wat dat betreft beter om een sectionale garagedeur te overwegen. Deze zijn een stuk duurder, maar zorgen er op die manier wel voor dat het haast onmogelijk wordt om in te breken. Dit is het resultaat van de sterke motor, die er op die manier voor zorgt dat u uw auto of andere waardevolle spullen op een veilige manier op kunt bergen.

Ads

Gebruiksgemak van de garagedeur

Denk ten derde goed na over het gebruiksgemak van uw garagedeur, aangezien het natuurlijk prettig is wanneer u deze op een eenvoudige manier kunt bedienen. Zorg voor een goede garagedeur motor, die ervoor zorgt dat u deze automatisch open en dicht kunt doen. Op het moment dat u aan komt rijden drukt u op de afstandsbediening, of maak gebruik van een knop die u bij uw garage kunt plaatsen. De deur gaat automatisch open, zodat het niet nodig is om deze zelf omhoog te tillen. Uiteraard kunt u ook een knop aan de binnenzijde plaatsen, zodat u ook van binnenuit niet hoeft te tillen om de garagedeur te kunnen openen.

Een garagedeur kost gemakkelijk € 1.000,- en deze kosten lopen op zodra u meer gemak toe wenst te voegen. Inclusief de motor loopt het bedrag voor een sectionale garagedeur bijvoorbeeld gemakkelijk op naar € 2.000,-. Dit zorgt er aan de andere wel voor dat u hier optimaal gebruik van kunt maken en de deur op een zeer veilige manier in elkaar zit.

Garagedeur motor

De garagedeur motor is een belangrijk onderdeel van het geheel. Uiteraard heeft dit onderdeel een flinke invloed op de kosten voor de garagedeur, waardoor het aan de andere kant verstandig is om hier goed over na te denken. Een motor kost gemakkelijk € 200,- / € 300,- , afhankelijk van de kracht die u wenst en het gebruiksgemak waar u naar op zoek bent. Ga ook hierbij uit van het doel dat u voor ogen heeft, om de geschikte garagedeur motor aan te schaffen.

Geïsoleerde sectionele garagedeur

Geïsoleerde sectionele garagedeur

Afstandsbediening aanschaffen

Tenslotte kunt u de kosten van de garagedeur be nvloeden door goed te kijken naar de manier waarop u deze kunt openen. Wilt u gebruik maken van een speciale afstandsbediening, die u bijvoorbeeld in de auto kunt leggen? Deze apparaten kosten gemakkelijk een paar honderd euro, net als de ontvangers die u zelfs zo in kunt stellen dat ze uw auto automatisch herkennen op het moment dat u aan komt rijden. De kosten van de garagedeur lopen wat hoger op, maar u zorgt er aan de andere kant wel voor dat de deur zich automatisch opent en dat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat een garagedeur u zou kosten ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 5 verschillende garagedeur-leveranciers direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Ads

Documentatie & offertes op maat aanvragen

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies