Wat kost bedrijfssoftware ?

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat kost bedrijfssoftware?

De kosten van bedrijfssoftware kunnen flink oplopen, afhankelijk van de programmatuur waar u gebruik van wenst te maken. Met name binnen de techniek worden er over het algemeen dure programma"s gebruikt, al is ook de software op het gebied van onderzoek behoorlijk prijzig. Bedrijven dienen licenties te kopen voor de software en betalen daar een vast bedrag, of een bedrag per werknemer voor. Waar dient u rekening mee te houden op het moment dat u software aan gaat schaffen en wat zijn de bedragen per werknemer die u daarvoor betaalt? Wij zetten het op een rij, zodat u met algemene of specifieke software aan de slag kunt en u zich een beeld kunt vormen van de kosten die de bedrijfssoftware met zich mee zal brengen.

Office voor bedrijven

Office is een belangrijk softwarepakket voor ieder bedrijf, van klein tot groot. Of u er nu de administratie in doet, regelmatig documenten aanmaakt of wellicht een presentatie wilt geven, er is eigenlijk geen bedrijf dat zonder de office software kan. Het voordeel van deze programma"s is dat het tot de relatief goedkope bedrijfssoftware behoort, waardoor u er niet direct een grote investering in hoeft te doen.

Op het gebied van Office van Microsoft is de laatste jaren vooral Office 365 erg populair. Dit is een pakket dat u de mogelijkheid biedt om de software online te gebruiken, waar en wanneer u dat maar wilt. U betaalt minimaal € 4,10 per gebruiker per maand. U kunt er met maximaal 25 gebruikers mee werken, waardoor het u maximaal € 102,50 per maand kost. Dit is het meest voordelige pakket, aangezien u al € 10,40 per gebruiker per maand betaalt op het moment dat u ook gebruik wenst te maken van een desktopversie van programma"s als Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Als groter bedrijf dient u zich te wenden tot Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen, met een maximaal aantal licenties van 300. In dat geval betaalt u € 12,30 per gebruiker per maand, waardoor u met 300 man € 3.690,- per maand (€ 44.280,- per jaar) betaalt en de kosten flink in de papieren kunnen lopen.

Ads

ERP software

Heeft u een middelgrote tot grote onderneming en wilt u bijvoorbeeld de voorraden in uw warenhuizen bijhouden, terwijl u realtime inzicht heeft in de financi n en u bovendien weet welke problemen er spelen op het gebied van operations? Kies dan voor ERP software, bijvoorbeeld van Oracle of SAP, twee van de meest bekende leveranciers. Zij hebben zich gespecialiseerd in Enterprise Resource Planning Software, waarmee u de mogelijkheid heeft om alle afdelingen van uw onderneming met elkaar in verbinding te brengen. Houd er rekening mee dat de kosten gemakkelijk enkele tienduizenden euro"s per maand bedragen, zeker wanneer u gebruik maakt van een volledig pakket met bijvoorbeeld een database en een data warehouse.

CRM software

U kunt de ERP software daarnaast uitbreiden met CRM software, om ook de relaties met uw klanten op een degelijke manier te managen. CRM staat voor Customer Relationsship Management en biedt u de mogelijkheid om zoveel mogelijk informatie over uw klanten en afnemers bij te houden. U kunt op die manier goed inspelen op hun wensen, of een eigen overzicht bijhouden van de klanten die voor u het meest lucratief of anderzijds interessant zijn. Ook deze software kost zomaar enkele tienduizenden euro"s, waardoor dat niet te vergelijken is met de Office pakketen die u als middelgrote onderneming kunt gebruiken.

Bedrijfssoftware binnen het MKB

Met name binnen het MKB kunt u daarnaast gebruik maken van aanvullende software, zoals AutoCAD binnen de bouw en verdere technische sector. Ook dergelijke software kost zomaar € 4.000,- per licentie, waardoor u daarvoor flinke investeringen dient te doen. Weeg de kosten van de software mee in de tarieven die u rekent voor de werkzaamheden die u verricht, zodat u de mogelijkheid heeft om de kosten voor de aanschaf ook daadwerkelijk terug te verdienen.

Het is verstandig om vooraf een goed plan te maken voordat u bedrijfssoftware aan gaat schaffen. Zoals u ziet kunnen de bedragen flink oplopen en het is dan ook niet vreemd dat de kosten voor ICT over het algemeen flink uit de hand lopen. ICT-projecten hebben een matige reputatie op het gebied van kostenmanagement, waardoor een goede begroting en kennis van uw wensen wonderen doet. Ga na wat u nodig heeft, vergelijk de kosten van bedrijfssoftware en doe op die manier een goede investering in ICT, die u vervolgens ook daadwerkelijk terug kunt gaan verdienen.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat bedrijfssoftware kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende software-leveranciers. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Ads

Documentatie & offertes op maat aanvragen

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies