Wat kost een rijles

Tot de branche auto- en motorrijscholen worden gerekend bedrijven die zich bezig houden met het verzorgen van verkeersopleidingen voor personenauto, motor en bedrijfsauto. Over het algemeen is sprake van kleinschalige bedrijven. Daarnaast zijn er nog de zogenaamde verkeersscholen. Dit zijn de grotere bedrijven met een breed aanbod aan opleidingen voor het behalen van alle rijbewijzen en diploma's. (bron:Rabobank Cijfers & Trends, maart 2011)

Nederland behoort tot één van de veiligste landen ter wereld als het gaat om verkeersveiligheid. Toch blijft elk ongeluk in het verkeer er één teveel. De regels voor alcohol en drugs in het verkeer worden daarom aangescherpt, examens worden verzwaard en krijgen beroepschauffeurs en rij-instructeurs te maken met verplichte nascholing.

Een eigen auto (of eigen vervoer) staat garant voor een stuk onafhankelijkheid wat voor veel mensen een héél belangrijk item is. Dat is dan ook veelal de reden dan mensen ondanks de recessie toch vaak hun rijbewijs willen gaan halen. Daarnaast vinden veel mensen het openbaar vervoer niet altijd even geweldig. Stations of haltes zijn niet altijd in de buurt, dus dan moet je alsnog met de fiets of lopend er naar toe. Tevens ben je gebonden aan vaste vertrektijden en gemist is gemist en moet je wachten op de volgende. Tel daar de vertragingen, volgepakte bussen/treinen en eventuele stakingen bij op en de wens om een eigen auto te hebben is geboren. Maar bij het uitkiezen van de rijschool wordt er dus wel goed gelet op de prijs van de rijlessen. Met name jongeren ori nteren zich op de markt via internet. Naast de prijs is natuurlijk ook het slagingspercentage van belang.

De prijs van de rijlessen varieert per regio en je moet goed opletten wat de rijscholen aanbieden. Duurt 1 les 45, 50 of 60 minuten? Daarnaast verschilt het per leerling hoeveel rijlessen iemand nodig heeft. Normaalgesproken moet je met zo'n 35 tot 40 lesuren je personenautorijbewijs kunnen halen. Tarieven voor 60 minuten rijles lopen uiteen van € 26,- tot € 47,- met een gemiddelde van € 38,-.

Maar let op! Prijs zegt niet alles....dat je veilig leert autorijden is minstens net zo belangrijk.

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies