Wat kost een waterkoeler ?

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat kosten waterkoelers/watercoolers ?

Wilt u thuis of op het werk gebruik maken van een waterkoeler, bijvoorbeeld om altijd heerlijk koud water tot uw beschikking te hebben? U kunt gebruik maken van verschillende systemen, die uiteraard allebei zo hun voor en nadelen hebben. U kunt water gebruiken uit flessen, maar u kunt daarnaast ook kiezen voor een waterkoeler met een aansluiting op de waterleiding. Houd goed rekening met eventuele bijkomende kosten, zoals die voor het onderhoud van de machine. Vergelijk meerdere offertes en kom op die manier achter de kosten voor een waterkoeler, zodat u die op een voordelige wijze aan kunt schaffen.

Waterkoeler met flessen

De meest bekende waterkoeler is die met flessen. Het is een apparaat waar u met behulp van een of twee kraantjes water uit kunt tappen, dat afkomstig is uit de fles die er bovenop staat. De flessen hebben een inhoud van bijvoorbeeld 5L, 10L of zelfs meer, waardoor u de mogelijkheid heeft om er een tijd lang gebruik van te maken. Is de fles leeg? Dan kunt u een nieuwe fles plaatsen, waardoor u de oude weer in kunt leveren bij de leverancier. Houd er rekening mee dat er over het algemeen statiegeld gerekend wordt over de flessen waar u gebruik van wilt maken. Dat betekent dat de kosten de eerste keer wat hoger uit zullen vallen. Vanaf de tweede keer dat de flessen geleverd worden kunt u het statiegeld verrekenen, waardoor u hier geen last meer van zal hebben.

Gezond bezig met een watercooler !

Gezond bezig met een watercooler !

Waterkoeler met aansluiting op de waterleiding

Het alternatief voor de waterkoeler met de flessen is een apparaat dat u aan kunt sluiten op de waterleiding. In dit geval is er geen sprake van een specifieke voorraad aan water, aangezien u als het ware gewoon de kraan open kunt zetten en u op die manier gebruik kunt maken van een glaasje water. De machine koelt het water, waardoor dit op de juiste temperatuur is op het moment dat u er een slok van wenst te nemen. We kennen deze machines over het algemeen wat minder goed, al bieden ze een interessant alternatief voor de waterkoelers die gebruik maken van flessen.

Aanschaf van de waterkoeler

Op het moment dat u kiest voor een waterkoeler die gebruik maakt van het water uit de waterleiding is de kans groot dat u deze eenmalig afschrijft. De kosten bedragen over het algemeen ongeveer €1.000, die u in een periode van 5 jaar af kunt schrijven. Dat betekent dat u 5 jaar lang €200 per jaar betaalt, maar u vervolgens wel de eigenaar bent van een waterkoeler. Waterkoelers gaan in ieder geval 5 jaar mee, maar er bestaan daarnaast voldoende voorbeelden van exemplaren die het zelfs na 10 jaar nog uitstekend doen. Het is wat dat betreft een goed idee om een dergelijke waterkoeler aan te schaffen, bijvoorbeeld wanneer u verwacht dat u daar de komende jaren veel gebruik van zal maken. De kosten per jaar liggen dan uiteindelijk lager dan wanneer u een waterkoeler met een fles dient te huren.

Huur van de waterkoeler

De waterkoelers met flessen worden over het algemeen namelijk niet verkocht, maar verhuurd. Dat betekent dat u bijvoorbeeld €25 huur betaalt, per maand. Per jaar komt dit uit op €300 en na afloop bent u geen eigenaar van de machine. Het grote voordeel aan de andere kant is dat u de machine weer in kunt leveren wanneer u dit wilt en er over het algemeen sprake is van een servicecontract. Doet de machine het niet (goed) meer? Dan komt er een monteur langs om het probleem te verhelpen, of kunt u zelfs rekenen op een nieuwe machine.

Andere bedrijven rekenen een bedrag per liter water die u gebruikt, waardoor er verder geen sprake is van bijkomende kosten. Houd er rekening mee dat het water uit de kraan over het algemeen ongeveer €0,0015 per liter kost, terwijl de kosten van het water uit de fles gemakkelijk €0,50 kunnen bedragen. De kosten verschillen behoorlijk, maar u heeft dan geen omkijken naar de aanschaf van een machine en het eventuele onderhoud dat u uit dient te (laten) voeren.

Onderhoud van de waterkoeler

Het onderhoud van de waterkoeler kan onder andere bestaan uit het reinigen hiervan, iets dat wettelijk verplicht is op het moment dat u gebruik maakt van een exemplaar met flessen. Kijk het contract dat u sluit goed na op de verdeling van deze kosten. Komen de kosten voor u rekening, of betaalt u alleen huur voor de waterkoeler of een vast bedrag per liter voor het water waar u gebruik van wenst te maken?

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat een waterkoeler kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende waterkoeler-leveranciers direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Ads

Gezond en goedkoop !

Gezond bezig met een watercooler !

Gezond bezig met een watercooler !

Documentatie & offertes op maat aanvragen

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies