Wat kost een koffie-automaat ?

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat kosten koffieautomaten?

Benieuwd naar de kosten van koffieautomaten, voor thuis of op het werk? Houd er rekening mee dat er verschillende automaten bestaan, ook binnen de specifieke categorie n. U kunt thuis gebruik maken van een koffiezetapparaat, maar u kunt daarnaast ook een meer professionele automaat aanschaffen die gebruik maakt van cups. Op het werk kunt u een stand alone koffieautomaat aanschaffen, of gebruik maken van een warme dranken automaat. Maak uw keuze uit de verschillende soorten apparaten, of besluit tijdelijk een koffieautomaat te huren. Dit laatste is bijvoorbeeld interessant wanneer u een nieuw product lanceert, of u om een andere reden veel gasten over de vloer krijgt.

Koffieautomaten voor thuisgebruik

Wilt u thuis koffie zetten en bent u daarom op zoek naar een koffieautomaat? We kennen allereerst allemaal het bekende koffiezetapparaat, waarmee u gebruik kunt maken van filterkoffie. De apparaten kosten slechts een paar tientjes, waardoor u er op een heel voordelige manier voor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om koffie te zetten. Deze koffieautomaten zijn vooral interessant wanneer u thuis veel koffie drinkt, het liefst met meerdere personen. U zet een pot koffie, waardoor dit minder geschikt is om een enkel kopje te drinken.

Daarnaast kunt u thuis gebruik maken van de meer professionele koffieautomaten, zoals de exemplaren die gebruik maken van koffiepads, van cups of van bonen. De koffieautomaten kosten doorgaans al snel €100, waarna de prijzen verder oplopen tot zo"n €500. De koffiebonen zorgen voor een pure smaakbeleving, maar zijn opnieuw geschikt voor huishoudens waarin relatief veel koffie gedronken wordt. Woont u alleen, of wordt er maar af en toe koffie gedronken? Dan zijn de koffieautomaten met pads of cups waarschijnlijk een goede keuze. U betaalt ongeveer €100 - €200 voor een dergelijk apparaat, afhankelijk van het aantal opties en mogelijkheden dat u wenst.

Koffieautomaten voor op het werk

Wilt u gebruik maken van een koffieautomaat op het werk? U kunt daarvoor terecht bij een aantal verschillende leveranciers. Met name Cafebar, Nescafé en Douwe Egberts zijn bekende namen. U heeft er de mogelijkheid om een koffieautomaat voor uw kleine, middelgrote of grote onderneming aan te schaffen. U sluit over het algemeen een servicecontract af, wat inhoudt dat de bedrijven regelmatig bij u langskomen om de koffie bij te vullen en daarnaast de automaat te controleren. U heeft er zo min mogelijk omkijken naar en dankzij het contract vallen de kosten voor de aanschaf van de automaat over het algemeen mee.

Andere leveranciers van koffieautomaten op het werk zijn Autobar, Van Duijnen, Capriole en Compeano. Deze bedrijven zijn bij het grote publiek minder goed bekend, maar dat neemt niet weg dat het een uitstekende keuze is om ook daar een offerte aan te vragen. Vergelijk de verschillende kosten van koffieautomaten met elkaar en zorg er op die manier voor dat u een scherpe prijs betaalt.

Warme dranken automaten

Probeer vooraf altijd na te gaan waar u naar op zoek bent qua opties en mogelijkheden. Wilt u een kopje koffie uit de automaat kunnen halen, of wilt u daarnaast bijvoorbeeld ook thee kunnen zetten en chocomelk aan kunnen maken? In dit laatste geval heeft u meer aan een warme dranken automaat. U kunt zich voorstellen dat de kosten van een dergelijk apparaat hoger liggen dan die van een reguliere koffieautomaat. De kosten kunnen oplopen tot enkele duizenden euro"s, nog los van de ingredi nten die u nodig heeft om er daadwerkelijk gebruik van te maken. Probeer een schatting van de totale kosten te maken, om op die manier na te gaan wat het u kost om de dranken beschikbaar te maken. Door vooraf altijd uit te gaan van de wensen die u heeft zorgt u ervoor dat u zich niet laat verleiden om een meer uitgebreide koffieautomaat neer te zetten, waardoor de kosten ook verder op zullen lopen.

Koffieautomaat huren

Heeft u de koffieautomaat maar tijdelijk nodig en vindt u het daarom niet nodig om een servicecontract aan te gaan of een exemplaar aan te schaffen? U kunt ook een koffieautomaat huren, zodat u er bijvoorbeeld en dag of een week lang gebruik van kunt maken. Dit is met name een uitkomst wanneer u van plan bent om een evenement te organiseren, of u te maken heeft met een koffieautomaat die helaas niet meer werkt. In het geval van een servicecontract krijgt u doorgaans een nieuwe, maar wanneer u een automaat in eigen beheer heeft is dat natuurlijk niet het geval.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat een koffie-automaat kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende koffie-automaat-leveranciers direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Documentatie & offertes op maat aanvragen

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies