Wat kost een frisdrankautomaat ?

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat kosten frisdrankautomaten?

Wilt u gebruik maken van frisdrankautomaten en bent u benieuwd naar de kosten? Houd er rekening mee dat onder andere de locatie van belang is, maar ook de betalingsmogelijkheden die u wenst invloed hebben op de kosten hiervan. Denk verder aan de capaciteit van de automaat en de inhoud hiervan. Een aantal van de elementen kunt u zelf bepalen, waardoor u al vanaf een paar euro per dag gebruik kunt maken van deze apparaten. Uw medewerkers hebben dan toegang tot frisdrank, of u heeft de mogelijkheid om bezoekers de kans te bieden een blikje of flesje te kopen. In de meeste gevallen sluit u een servicecontract af, dat ervoor zorgt dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud en het bijvullen van de machine die u heeft staan

Locatie van de frisdrankautomaat

De kosten van een frisdrankautomaat hangen onder andere sterk af van de locatie waarop u hier gebruik van wenst te maken. U kunt zich voorstellen dat de eisen met betrekking tot een machine in een zorginstelling anders zijn dan wanneer u hier binnen een stationshal of wellicht een kantooromgeving gebruik van wenst te maken. De leverancier van de frisdrankautomaat houdt rekening met de omgeving en zorgt er op die manier voor dat u optimaal gebruik kunt maken van de automaat. Des te meer eisen er gelden voor de plaatsing van de automaat, des te hoger ook de kosten op zullen lopen.

Betalingsmogelijkheden

Houd daarnaast rekening met de betalingsmogelijkheden die u aan wenst te bieden. Is het de bedoeling dat uw bezoekers of wellicht uw medewerkers gaan betalen voor de frisdrank waar ze gebruik van dienen te maken? U kunt hen laten betalen per cash geld, maar het is daarnaast mogelijk om gebruik te maken van een pasjessysteem. Afhankelijk van uw wensen zullen de kosten voor de frisdrankautomaten wellicht oplopen. Gaat het om een machine die u binnen een kantooromgeving wilt gebruiken en is het niet nodig om voor de frisdrank te betalen? Dan zullen de kosten lager uitvallen en kunt u hier op een meer voordelige manier gebruik van maken.

Capaciteit van de frisdrankautomaten

Ook de capaciteit van de frisdrankautomaten is van groot belang, aangezien een kleine automaat u uiteraard minder zal kosten dan een groot exemplaar waar uw medewerkers of bezoekers een groot aantal verschillende dranken uit kunnen halen. Of u de machine nu aanschaft of u hiervoor een contract afsluit, des te groter de machine, des te groter ook de kostenpost zal worden. Probeer vooraf na te gaan hoeveel capaciteit u nodig heeft en doe een specifieke aanvraag, zodat u zich niet laat verleiden tot een te grote machine.

Inhoud van de automaten

De inhoud van de frisdrankautomaten kunt u over het algemeen zelf bepalen. U kunt besluiten om er enkele bekende merken frisdrank in te leggen, maar u kunt er daarnaast ook voor kiezen om daarnaast bijvoorbeeld snacks, dagvers of zelfs zuivel en kantoorbenodigdheden aan te bieden. Indien u daar ook een bedrag voor rekent heeft u de mogelijkheid om de kosten voor de frisdrankautomaten eenvoudig terug te verdienen. U hoeft iedere dag maar een paar exemplaren te verkopen om er eenvoudig voor te zorgen dat u per saldo geld kunt verdienen aan de automaat die u heeft staan.

Enkele euro’s per dag

Afhankelijk van uw wensen kost een frisdrankautomaat zo"n € 3,- à € 5,- per dag. Dit bedrag staat voor het gebruik van de machine, op basis van een contract. Dat betekent dat u jaarlijks ongeveer € 1.500,- betaalt, om gebruik te kunnen maken van de automaat. Zoals aangegeven kunt u de kosten echter gemakkelijk terugverdienen, bijvoorbeeld wanneer u bezoekers een euro per drankje laat betalen. Probeer de aanschaf of het gebruik van de frisdrankautomaat als een investering te zien, ook wanneer u de drankjes gratis aan uw medewerkers aanbiedt. Het is dan een relatief voordelige investering, die u behoorlijk snel terug kunt verdienen.

Servicecontract

Houd er rekening mee dat er in de meeste gevallen sprake is van een servicecontract, waardoor u niet alleen betaalt voor het gebruik van de frisdrankautomaten. Daarnaast is er sprake van onderhoud, waar de leverancier u ook kosten voor in rekening zal brengen. Een medewerker van de leverancier zal regelmatig langskomen om de automaat bij te vullen, of deze te controleren op mogelijke defecten of andere problemen. Het grote voordeel van een dergelijk contract is dat u bij problemen kunt rekenen op een snelle service. Is uw frisdrankautomaat niet meer te maken? Dan kunt u zonder bijkomende kosten rekenen op een nieuw model dat u direct kunt laten plaatsen.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat een frisdrankautomaat kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende frisdrankautomaat-leveranciers direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Ads

Documentatie & offertes op maat aanvragen

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies