Wat kost drukwerk ?

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat kost kwalitatief drukwerk ?

Bent u op zoek naar drukwerk van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld omdat u een folder uit wilt brengen? Houd er rekening mee dat de kosten van het drukken per aanbieder verschillen en dat u de meest scherpe prijs betaalt op het moment dat u zoveel mogelijk van het werk online doet. Lever uw documenten digitaal aan, zodat de drukker daar direct mee aan de slag kan gaan. Het is altijd verstandig om eerst om een proefafdruk te vragen, op het moment dat u gebruik wenst te maken van een drukker waar u nog geen ervaring mee heeft. Zorg er in ieder geval voor dat u ruim op tijd bent met het aanleveren van de bestanden, zodat u voldoende de tijd heeft om de eerste druk te beoordelen en vervolgens een go" af te geven voor de rest van de order.

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes behoren tot het drukwerk waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. U heeft de keuze uit een aantal verschillende soorten papier, al is het ansichtpapier van 300gr een gebruikelijke keuze. U kunt er een speciale lak op aan laten brengen voor een mooie glans, of de kaartjes zowel voor als achter in kleur laten bedrukken. Uiteraard lopen de kosten op wanneer u de kaartjes in kleur laat drukken, zeker aan de beide kanten. Voor 100 visitekaartjes van goede kwaliteit betaalt u tussen de €50 en €100, afhankelijk van de papiersoort en afwerking die u kiest.

Folders drukken

Heeft u een nieuw product gelanceerd, of wilt u uw diensten onder de aandacht brengen door een folder te laten drukken? Ook hier heeft u de keuze uit een aantal verschillende soorten papier. Doorgaans is het papier met 150gr wat lichter dan dat van visitekaartjes, waardoor het bovendien gemakkelijker te vouwen is. Indien u zowel de voor- als de achterkant in kleur wilt laten bedrukken en u een formaat kiest van A5 betaalt u voor 100 afdrukken ongeveer €40 - €75. De folders zijn daarmee iets goedkoper dan de visitekaartjes, omdat het papier een stuk minder duur is.

Brochures drukken

Op het moment dat u een brochure gaat drukken betaalt u uiteraard wat meer. De kosten voor het drukwerk lopen dan verder op, vanwege het grotere aantal pagina"s waar u gebruik van wenst te maken. Indien u bijvoorbeeld opnieuw kiest voor papier van 150gr dient u er rekening mee te houden dat u ongeveer €75 - €125 betaalt. U krijgt dan weer 100 exemplaren, met ieder 8 pagina"s. Uiteraard wordt de brochure ook volledig in kleur voor u gedrukt, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw klanten op een aantrekkelijke manier aan te spreken.

Ads

Drukwerk schaalvoordelen

De kosten van drukwerk nemen per stuk behoorlijk af op het moment dat u grotere aantal af wenst te nemen. U kunt tot wel 50% korting op de stukprijs ontvangen, door een groot aantal af te nemen. Het is daarom verstandig om het drukwerk dat u uit wilt laten voeren zoveel mogelijk te verzamelen en dit in een keer te bestellen. Zorg er uiteraard wel voor dat de drukker het werk naar wens op zal leveren. Houd bovendien rekening met eventuele veranderingen in de inhoud van het drukwerk die u aan wilt brengen, zodat u niet met een voorraad komt te zitten die later onbruikbaar blijkt.

Groot drukwerk

Wilt u groot drukwerk uit laten voeren, bijvoorbeeld om een vlag van uw bedrijf op te kunnen hangen of een spandoek te kunnen presenteren? Hiervoor maken de bedrijven gebruik van de grote printers, waardoor speciale tarieven gelden. U kunt een offerte opvragen bij de drukker, ook wanneer u van plan bent om een groot aantal verslagen te laten drukken en die bijvoorbeeld mooi in te binden. De mogelijkheden op het gebied van drukwerk zijn eindeloos, waarbij altijd geldt dat de prijs per stuk afneemt op het moment dat u de kosten over een groter aantal kunt verdelen.

Online drukwerk bestellen

Het is verstandig om uw drukwerk zoveel mogelijk online te bestellen. In dat geval kunt u de order namelijk online plaatsen en ook via het internet de bestanden aanleveren. De drukker gaat er mee aan de slag en laat het u weten wanneer het werk klaar is. Alleen op dat moment dient de drukker het werk bij u af te leveren, waardoor het slechts 1x nodig is om een bezoek aan uw bedrijf te brengen. U merkt dit aan de kosten van het drukwerk, waardoor u kunt besparen door zoveel mogelijk online op zoek te gaan naar een goede drukker.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat drukwerk u zal kosten ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende drukkerijen direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Ads

Documentatie & offertes op maat aanvragen

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies