Wat kost een tegelzetter

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat kost een tegelzetter?

Wilt u de vloer laten betegelen, of bent u voor de badkamer of een ander onderdeel van uw sanitair wellicht op zoek naar een tegelzetter? Wij zetten de kosten voor u op een rij, zodat u een goed beeld krijgt van waar u rekening mee dient te houden. Uiteraard bestaan er behoorlijke prijsverschillen, vooral tussen het witte" en het zwarte" werk. Diverse tegelzetters kunnen u zonder factuur van dienst zijn, maar houd er dan rekening mee dat u minder garantie heeft op een resultaat dat naar wens is, vooral wanneer u met buitenlandse tegelzetters in zee gaat.

Oude tegels verwijderen

De kosten van een tegelzetter hangen onder andere af van het werk dat er dient te gebeuren. Is het bijvoorbeeld noodzakelijk dat eerst de bestaande tegels verwijderd worden, bijvoorbeeld omdat u een nieuw soort tegel in de badkamer aan wilt brengen? De kosten voor de tegelzetter lopen dan harder op, dan wanneer u gebruik wilt maken van een tegelzetter om een nieuwbouwwoning te laten betegelen. Dit heeft te maken met het feit dat er meer tijd gaat zitten in de totale klus, iets waar de tegelzetter een uurtarief voor in rekening brengt.

Verwijderen van oude betegeling kunt u ook zelf

Verwijderen van oude betegeling kunt u ook zelf

Tegels bestellen

Houd er daarnaast rekening mee dat u de tegels dient te bestellen, of dat u de tegelzetter opdracht dient te geven om dit voor u te doen. Een tegelzetter kan de kosten aan u doorberekenen, maar kan daar ook een kleine marge op plaatsen, bijvoorbeeld wanneer uw vakman de tegels zelf af dient te halen bij de leverancier, om deze vervolgens mee te nemen zodra de werkzaamheden aanvangen. Spreek dit vooraf goed af met uw tegelzetter, zodat u op de hoogte bent van de kosten van de tegels en u goed weet hoe u deze aan kunt laten leveren.

Voorrijkosten

Veel van de tegelzetters brengen kosten in rekening voor het voorrijden, op het moment dat de werkzaamheden daadwerkelijk van start gaan. Wilt u weten wat dit kost op het moment dat u een tegelzetter inhuurt? In de meeste gevallen bedragen de kosten €0,03 - €0,05 per kilometer, wat in veel gevallen betekent dat u een paar tientjes betaalt. Het is uiteraard verstandig om op zoek te gaan naar een tegelzetter in de buurt, aangezien u er op die manier voor kunt zorgen dat de voorrijkosten binnen de perken blijven.

Materialen

Houd vervolgens rekening met de aanvullende materialen die de tegelzetter nodig heeft, om de werkzaamheden uit te voeren. Spreekt u een totaalprijs af, of betaalt u de uren van de vakman, naast de materialen? Denk in dit laatste geval bijvoorbeeld aan lijm, voegspecie en kit, drie materialen waar de tegelzetter niet zonder kan. U dient deze elementen op te tellen bij het uurloon, de voorrijkosten en de tegels, omdat ook de materialen vragen om een investering om het tegelwerk aan te kunnen brengen. Het is wat dat betreft verstandig om alle kosten goed bij elkaar op te tellen en op die manier tot een totaal te komen, waar u rekening mee kunt houden. Uiteraard kunt u een tegelzetter altijd vragen vooraf een schatting of offerte te maken, zodat u in uw specifieke geval weet waar u aan toe bent.

Betegeling van badkamer

Betegeling van badkamer

Minimaal twee dagen

Afhankelijk van de hoeveelheid tegels die u wilt laten zetten zal de vakman u aangeven of hij 1 of wellicht meerdere dagen nodig heeft. Houd er rekening mee dat er altijd een extra dag bij komt, omdat er 24 uur lang een hittekanon ingezet dient te worden. Dit zorgt ervoor dat de tegels voldoende snel drogen en u na het zetten snel de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van uw badkamer, of wellicht het toilet dat u opnieuw heeft laten betegelen.

Nauwkeurigkeid bij tegelwerk is essentieel

Nauwkeurigkeid bij tegelwerk is essentieel

Tarieven tegelzetter

De tarieven van een tegelzetter bedragen per uur €32,50 - €40. Dat betekent dat u voor een volledige dag werk ongeveer €300 kwijt zal zijn. Uiteraard dient u hier de overige genoemde kosten bij op te tellen, zodat u komt tot een totaal waar u rekening mee kunt houden. De tarieven van een tegelzetter zijn te vergelijken met die van een metselaar, een schilder of een klusjesman. Wilt u net als de buren tegels laten zetten? Dan is het goed mogelijk om te onderhandelen over de totale prijs, zodat u wellicht van een korting kunt profiteren.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat de betegeling van uw toilet of badkamer kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende tegelzetters direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies