Wat kost reclame ?

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Reclame-uitingen zoals autobelettering essentieel

Sinds een jaar of vijftig is reclame in allerlei vormen en maten niet meer weg te denken uit de Westerse samenleving. Door het voeren van reclame op auto's, en gevels kunnen bedrijven niet alleen opvallen, maar ook hun eigen identiteit uitstralen.

Coca-Cola is een goed voorbeeld van een bedrijf dat door een goed logo en het goed gebruik maken van uniforme uitingen een wereldmerk is geworden met zoiets simpels als een flesje bruin water met koolzuur erin.

Ook voor een gemiddelde timmerman, schilder of loodgieter met 1 servicebus is autoreclame een goed middel om nieuwe klanten binnen te halen en de bedrijfsnaam en uitstraling te versterken.

De investering in een goed ontwerp en hoogwaardig vormgegeven reclame op de auto, bus of vrachtwagen is snel terugverdiend. Met 1 of 2 extra klanten elk jaar heeft u uw kosten er al uit !

Zeker in traditionele branches waarin technische ZZP'ers werken zoals de eerder genoemde timmerman, schilder, loodgieter of kleine aannemer is het vaak de gewoonte om een zo eenvoudig mogelijke belettering op de veelal witte bus te laten plaatsen. Standaardletters in het zwart of donkerblauw waarop 'Jansen Timmerwerken, voor al uw timmerwerken' staat, heeft echter geen enkel onderscheidend vermogen en zal niet snel nieuwe klanten trekken.

Een logo vol kleur over de gehele zijwanden van de bus vallen des te meer op, zeker indien er een opsomming staat van de werkzaamheden en sterke punten van de eigenaar, zoals Jansen Timmerwerken, specialist in dakopbouw, traprenovatie en dakisolatie voor de Hoeksche Waard.

Bel voor een gratis offerte met.... of kijk op onze website www.Jansentimmerspecialist.nl.

Deze relatief eenvoudige manier zorgt voor meer nieuwe klanten dan een slechte en onduidelijke belettering zal doen. Een goedkope manier van acquisitie !

Om op te vallen blijft het echter vaak niet bij reclame op de auto of bus, maar zal er ook aandacht geschonken moeten worden aan reclame op of bij het bedrijfspand zoals gevelreclame, vlaggen en spandoeken. Allemaal mogelijkheden om de identiteit van uw bedrijf naar buiten te brengen en op een passieve manier nieuwe klanten te trekken en uw huidige klanten te behouden.

Natuurlijk zit er een kostenplaatje aan reclame. Hieronder hebben wij voor u een overzicht met indicatieve prijzen samengesteld om u een idee te geven van de kosten.

Met name voor reclame op TV en Radio kunnen prijzen enorm varieren, afhankelijk of u simpel radiospotje op het lokale radiostation wil hebben of een TV-spot met bekende Nederlanders vlak na het acht-uur journaal.

Autobelettering

Bij autobelettering wordt er verschil gemaakt tussen personenwagens, caddies, bestelbussen, vrachtwagens en kleine en grote aanhangwagens.

Ads

Raambelettering

Raambelettering kan van doodgewone ramen reclame-objecten maken en daarnaast nog zorgen voor meer privacy in het gebouw. Ook zijn er folies die een zonwerende werking hebben of voor 100 % ondoorzichtigheid zorgen. Ontwerpen en per computer uitsnijden is een eenvoudige werkzaamheid en het aanbrengen kan ook door de klant zelf gedaan worden.

Gevelreclame/reclameborden

Gevelreclame is er in vele soorten en maten: van de ouderwertse kunststof borden met plakletters erop tot aan de complexe neon-figuren. Belangrijke kostenfactor is of het om losstaande objecten gaat, zoals gefreesde letters of een reclamebord met beplakte stickers.

Indicatieve bedragen reclame-uitingen

Omschrijving

Bedrag excl.btw

Toelichting

Autobelettering

€ 475

Full colour logo, n.a.w. Gegevens en grote fullcolour foto aan weerszijden incl. aanbrengen

Raambelettering

€ 150

Tweekleurig logo van 2m x 2m inclusief montage

Gevelreclame/reclameborden

€ 650

Reclamebord van 3 meter breed, 60 centimeter hoog van materiaal Dibond inclusief full-colour belettering en montage op 4 meter hoogte

Vlaggen en banieren

€ 175

Vlag van 2 meter x 1 meter inclusief full colour bedrukking en levering inclusief vlaggenmast van 6 meter

Spandoeken

€ 350

Spandoek van 3 meter breed, 2 meter hoog, zware kwaliteit inclusief gegalvaniseerd frame en rubberen elastieken

Busreclame

€ 750

Full colour logo, n.a.w. Gegevens en grote fullcolour foto aan weerszijden incl. aanbrengen

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat gevelreclame, autoreclame of een tv-reclame kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende reclamebedrijven direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Vlaggen en banieren

Nog steeds populair: vlaggen en de zogenaamde banier, de rechthoekige verticale vlag die zowel aan de wand van een bedrijfspand bevestigd kan worden als aan een vlaggenmast.

Spandoeken

Het begrip spandoek dekt de lading niet helemaal meer: een spandoek was voorheen een rechthoekig gevorm bedrukt doek dat opgehangen werd of tussen enkele staanders werd geplaatst tijdens festiviteiten. aangezien in de afgelopen 15 jaar spandoeken heel populair zijn geworden als gevelreclame, vastgezet in een stalen frame. Door verbeterde druktechnieken en betere materialen kunnen spandoeken van elke afmeting snel en goedkoop geproduceerd worden en eenvoudig geplaatst worden in het frame.

Ads

Reclamezuilen

Een reclamezuil is simpelweg een staander van staal, kunststof of beton waarop reclameborden of uitingen zijn bevestigd. Het heeft meestal een luxueuze uitstraling en kan verlicht of onverlicht aangeboden worden. Levering kan met of zonder grondinstallatie aangeboden worden.

Busreclame

Bestelbussen zijn de meest gebruikte voertuigen voor autobelettering.Stadsbussen worden steeds meer ingezet als rijdende reclameobjecten. Vaak worden bussen maandelijks herbeletterd. De bussen dragen veelal reclames van andere bedrijven.

Abri en Billboard

Reclames in een bushokje zijn heel populair bij met name overheidsinstanties zoals Postbus 51 om informatie weer te geven.

Commercial op radio/TV

Prijzen zijn heel sterk afhankelijk van de kosten van produktie van het reclamespotje en het medium. De lokale radio-omroep die uw bedrijfsnaam drie keer vermeldt is een stuk goedkoper dan een professioneel tv spotje laten maken en op prime time laten uitzenden.

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Documentatie & offertes op maat aanvragen

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies