Wat kost een ontwerp ?

Vraag documentatie en offertes op maat aan

Wat kost een nieuw ontwerp ?

Bent u toe aan een nieuw ontwerp, bijvoorbeeld voor een logo of een verpakking? De kosten van het ontwerp hangen sterk af van de professional die u inschakelt om u hiermee te helpen. U kunt gebruik maken van studenten die net klaar zijn met hun opleiding of daar zelfs nog mee bezig zijn, maar u kunt aan de andere kant ook een professioneel bedrijf inschakelen dat daarnaast meedenkt over de totale strategie en marketing die u voor ogen heeft. Ga uit van het doel dat u heeft met het ontwerp en bepaal op die manier welk type specialist u er graag aan de slag mee laat gaan. De prijzen van een ontwerp lopen uiteen van een paar tientjes tot €3.000 of meer, waardoor we hier zullen zorgen voor een uitsplitsing op basis van meer specifieke elementen.

Wat kost een logo ontwerp?

Een logo ontwerp is van groot belang voor uw bedrijf, merk of vereniging. Het logo dient consumenten of andere gebruikers direct aan te spreken en daarnaast te zorgen voor herkenning. Wilt u een nieuw merk in de markt zetten en daarvoor een ontwerp laten maken? Houd er dan rekening mee dat u aandacht dient te besteden aan marketing en strategie, waardoor een nieuw ontwerp gemakkelijk €1.000 - €2.000 zal kosten. In de kosten zit het ontwerp van het logo inbegrepen, maar is er ook ruimte om onderzoek te doen naar de elementen die gebruikers aanspreken en elementen die een meer symbolische waarde hebben.

Gaat het u om een meer eenvoudig logo en is het vooral van belang dat dit er snel is? Dan is het goed mogelijk een logo ontwerp voor €50 - €200 af te nemen, bijvoorbeeld bij de kleinere grafisch ontwerpers of zelfs de studenten die op zoek zijn naar hun eerste opdrachten. U dient in dit geval zelf te zorgen voor voldoende input, bijvoorbeeld om het logo de juiste uitstraling mee te geven, zoals die past bij uw bedrijf, het merk of wellicht de vereniging die u heeft.

Wat kost een website ontwerp ?

Een nieuw ontwerp voor uw website kost gemiddeld €1.000 - €1.500, met uitschieters omhoog. De kosten voor het ontwerp zijn sterk afhankelijk van het type website dat u wilt, aangezien ontwerpers zich tegenwoordig ook steeds meer bezighouden met de techniek die erbij komt kijken. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een slider, of is het de bedoeling dat bezoekers van uw website op een interactieve manier kunnen communiceren met u en uw website? Des te complexer het ontwerp in elkaar dient te zitten, des te hoger ook de kosten op zullen lopen. Een website met 25 pagina"s ontwerp zal meer kosten dan wanneer u voldoende heeft aan 3 - 5 verschillende pagina"s. Houd hier rekening mee, op het moment dat u het doel van de website bepaalt en u besluit te gaan informeren naar de kosten van een nieuw ontwerp.

Ads

Wat kost een drukwerk ontwerp ?

Een drukwerk ontwerp zoals dat voor een folder of een brochure hoeft niet veel te kosten, mits u gebruik wenst te maken van een grafisch designer die u op een voordelige manier van dienst kan zijn. Weet u zelf goed wat er in naar voren dient te komen en welke sfeer het drukwerk mee dient te krijgen? Dan kunt u zich richten op alleen het ontwerp en is de kans groot dat u hier relatief voordelig aan kunt komen. Op het moment dat de ontwerper hierover mee dient te denken betaalt u waarschijnlijk meer dan €1.000 voor een ontwerp, nog los van de kosten voor het drukwerk zelf.

Wat kost een verpakkingsontwerp ?

Een eenvoudig verpakkingsontwerp hoeft niet veel meer te kosten dan €200 - €400, al lopen de kosten natuurlijk verder op naarmate u een meer complex ontwerp wenst en u meer specifieke wensen heeft. Houd er rekening mee dat de kosten op kunnen lopen tot bijvoorbeeld €1.500, al krijgt u dan een volledige verpakking en bijvoorbeeld een huisstijl, die optimaal aansluit bij uw visie en doelstellingen. De meer complexe ontwerpen passen daarom goed bij grotere ondernemingen, die goed weten wie ze zijn, wat ze beogen te doen en waar ze in de toekomst naartoe willen.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat het ontwerpen van een logo, huisstijl etc. kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende ontwerpers direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Ads

Vraag documentatie en offertes op maat aan

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies