Wat kost een glazenwasser ?

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat kost glazenwassen?

Kunt u door uw ramen niet meer naar buiten kijken, of zit er vuil op en wilt u ze daarom graag een keer schoon laten maken? U kunt daar zelf mee aan de slag gaan, maar voor een paar tientjes kunt u gebruik maken van de diensten van een professionele glazenwasser. Het glazenwassen zal waarschijnlijk een uurtje of minder duren, waardoor de kosten niet te hoog oplopen. Dat neemt niet weg dat het verstandig is om de glazenwasser vooraf altijd te vragen naar de kosten voor het wassen van de ramen. Geef hierbij altijd duidelijk aan waar u naar op zoek bent, zoals het wassen van de voor- en achterkant, de kozijnen, deuren en wellicht ook de binnenzijde van de ramen die u in uw woning heeft.

Aantal ramen in uw woning

Het is voor een glazenwasser vooral van belang hoeveel ramen u in uw woning heeft en of u deze allemaal wilt laten wassen. Een kleine woning kan immers een grote schuifpui en andere glaspartijen in zich hebben, terwijl sommige meer grotere woningen een stuk minder gebruik maken van glas. Heeft u naast de ruiten ook glazen panelen met bijvoorbeeld een zwarte achtergrond? Houd er rekening mee dat u ook die regelmatig schoon dient te laten maken. De kosten voor het glazenwassen hangen hier zo sterk vanaf, aangezien een extra ruit er simpelweg voor zorgt dat de glazenwasser een aantal minuten extra met uw woning bezig zal zijn.

Ads

Schoonmaken van de kozijnen

Het is verstandig om binnen de kosten van het glazenwassen niet alleen de ruiten mee te nemen, maar de vakman ook direct te laten kijken naar de kozijnen. De kans is groot dat uw kozijnen minstens zo vies zijn als de ruiten, al is dat natuurlijk minder goed te zien. U hoeft er niet doorheen te kijken, waardoor u het risico loopt ze over het hoofd te zien. Het gevaar daarvan is dat er op termijn rot kan gaan ontstaan, zeker wanneer u houten kozijnen heeft. Dit is een gevolg van vuil, dat zich als het ware in het materiaal begint te vreten. Indien u de kozijnen regelmatig schoon laat maken door de glazenwasser kunt u ervan uitgaan dat u hier jarenlang plezier van zal hebben. Dat heeft te maken met het feit dat vuil zich er minder gemakkelijk aan kan hechten. U investeert op die manier als het ware in kozijnen die een groot aantal jaren mee zullen gaan, waardoor u het herstel hiervan uit kunt stellen. De paar tientjes voor de glazenwasser zijn op die manier niet alleen een beperkte uitgave, ze verdienen zichzelf ook nog eens op een heel eenvoudige manier terug.

Eventuele deuren

Heeft u (grote) deuren in uw woning die u ook graag een keer schoon zou laten maken? De glazenwasser is u hier graag mee van dienst, ook op het moment dat er in de deur geen sprake is van glas. U kunt het gehele oppervlak netjes schoon laten maken. Dat is prettig wanneer het gaat om de voordeur, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan de garagedeur die vol in de wind staat en daardoor veel vuil opvangt. Het is voor het onderhoud van de materialen van uw woning van belang om deze zelf regelmatig schoon te laten maken, of dit in ieder geval door de glazenwasser te laten doen.

Frequentie van glazenwassen

De kosten van een glazenwasser per schoonmaakbeurt hangen sterk af van de afspraken die u maakt. De totale kosten per jaar hangen veel sterker af van de frequentie waarmee u de ruiten schoon laat maken. Woont u in een gebied waar het flink waait en waar veel vuil in de lucht zit? Dan is het verstandig de ruiten eens per maand schoon te laten maken. Is het een stuk rustiger waar u woont? Dan is de kans groot dat u uit de voeten kunt met een schoonmaakbeurt per 3 maanden. Op basis van €25 - €30 per keer voor uw complete woning kost het u niet veel meer dan €100 per jaar.

Binnenkant van de ramen

Uiteraard kunt u ook de binnenkant van de ramen schoon laten maken, bijvoorbeeld wanneer daar na een aantal maanden behoorlijk wat vuil op zit. Doorgaans zit dit niet inbegrepen bij de prijs voor de glazenwasser. U kunt bijvoorbeeld €5 bij de reguliere kosten optellen. Op die manier kunt u ook de binnenzijde van uw woning mooi schoon laten maken en zien uw ruiten er weer als nieuw uit, zodat u er optimaal doorheen kunt kijken.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat een glazenwasser kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende glazenwassers direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Ads

Documentatie & offertes op maat aanvragen

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies