Wat kost een callcenter ?

Documentatie & offertes op maat aanvragen

Wat kost een callcenter ?

De kosten van een callcenter hangen natuurlijk sterk af van de grootte en de manier waarop u hier gebruik van wilt gaan maken, maar het is wel degelijk mogelijk om een inschatting te maken. We gaan in dit geval uit van een callcenter dat voor u probeert opdrachten binnen te halen, door acquisitie te plegen. Gezien het feit dat u spreekt met de beslissers van andere bedrijven is het verstandig voldoende te investeren in het callcenter waar u gebruik van wilt maken. Bent u op zoek naar een callcenter om consumenten te bereiken? Dan liggen de kosten doorgaans iets lager, omdat u gebruik kunt maken van minder geschoolde agents, die een lager uurloon vragen.

Aansluitkosten

Op het moment dat u zelf een callcenter wilt beginnen met eigen mensen dient u er rekening mee te houden dat u aansluitkosten betaalt, om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van de telefoonverbindingen. Er zijn diverse bedrijven actief die u hierbij van dienst kunnen zijn, zodat u snel aan de slag kunt met de telefoontjes die u wilt plegen. Houd er in dit geval rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor het aannemen van de krachten die de telefoon zullen gebruiken om uw bedrijfsmatige of particuliere klanten te bereiken. Hier gaan onder andere opleidingskosten in zitten, net als wervingskosten om van start te kunnen gaan.

Huur en IT kosten

Vervolgens dient u ook rekening te houden met de huur van het pand, op het moment dat u er een callcenter in wilt plaatsen. Denk ook aan de IT kosten, om de IT infrastructuur zo aan te leggen dat het mogelijk is om telefonisch contact op te nemen met de klanten die u graag wilt bereiken. U kunt zich voorstellen dat de kosten van een callcenter flink op kunnen lopen, voordat u daadwerkelijk van start kunt gaan. Het lijkt daarom verstandig om deze manier van starten af te wegen tegen het inhuren van een extern callcenter, dat al deze zaken voor u uit handen kan nemen. U maakt gebruik van callcenter agents die hiervoor reeds zijn opgeleid en u kunt bijvoorbeeld een bedrag per uur of per afspraak afrekenen. Uiteraard liggen de operationele kosten op deze manier iets hoger, maar u voorkomt aan de andere kant dat u een flinke investering dient te doen om daadwerkelijk van start te kunnen gaan met het callcenter.

Ads

Callcenter agents en supervisie

De kosten van een callcenter bestaan bij het inhuren van een gespecialiseerd bedrijf vooral uit die voor de callcenter agents en de supervisie. Een callcenter agent zal gemiddeld ongeveer € 20,- per uur kosten. De supervisie is iets duurder per uur, maar uiteraard heeft u minder supervisors nodig dan de agents die daadwerkelijk de telefoon gebruiken. Het uurloon van dergelijke agents ligt rond de € 12,- , maar de payrolling bedrijven zorgen ervoor dat de kosten voor u wat hoger uit zullen vallen.

Afhankelijk van het aantal bedrijven of consumenten dat u wilt bereiken heeft u meer of minder callcenter agents nodig. Houd er rekening mee dat u het aantal telefoontjes vaak beter over de tijd dan over meerdere agents uit kunt spreiden, om op die manier toe te werken naar een meer stabiele stroom nieuwe opdrachten.

Kosten per afspraak

De kosten per afspraak in een B2B omgeving bedragen ongeveer € 120,-. Dit is gebaseerd op een bedrag van € 40,- per uur, dat het callcenter bedrijf u in rekening zal brengen. Hierin vinden we de kosten voor de callcenter agent terug, maar ook die voor de supervisie, voor de IT structuur, de huur van het pand en natuurlijk de overige vaste kosten die het bedrijf heeft. Gemiddeld heeft een agent ongeveer 3 uur nodig om tot een afspraak te komen.

Het betekent dat u iets meer dan € 100,- betaalt om een afspraak te krijgen met een bedrijf dat u wellicht tot een nieuwe klant kunt maken. Uiteraard kunnen de kosten hoger oplopen wanneer u hoger gekwalificeerde agents wenst te gebruiken. Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de communicatie van groot belang is, waardoor het niet slim is om daar op te besparen.

No cure, no pay

Met name de no cure, no pay" aanbieders zijn de laatste tijd erg populair onder de callcenters. Kijk hier echter mee uit, aangezien deze bedrijven er vooral op uit zijn om u zoveel mogelijk afspraken te bezorgen. Dit komt de kwaliteit echter niet altijd ten goede. Het is beter om het callcenter gewoon per uur te betalen, zodat zij de mogelijkheid hebben om pure kwaliteit aan te bieden en u eerlijke bedragen in rekening te brengen.

WILT U HET 100 % ZEKER WETEN ?

Wilt u met 100 % zekerheid weten wat callcenter voor uw bedrijf kost ? Vraag dan via onderstaand formulier 100 % gratis en vrijblijvend in 1 stap documentatie en offertes aan bij maximaal 4 verschillende callcenter service leveranciers direct bij u in de regio. Door het invullen van het formulier vraagt u gemakkelijk documentatie en prijsopgaves aan, zonder enige verplichting ! U ontvangt zowel via de e-mail als per post uw prijzen op maat. Wel zo handig !

Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend)

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

• Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen: zo kunt u goed documentatie, voorstellen en prijzen vergelijken • Het scheelt u 100 % gegarandeerd geld: er bestaan ALTIJD prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders • Het is volkomen gratis en vrijblijvend: behalve 1 minuut invulwerk kost het u niets en u bent tot niets verplicht • Het bespaart u tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders bij u in de buurt • U ontvangt daarnaast voorstellen en documentatie waardoor uw kennis over het onderwerp zal toenemen ! • Het is crisis: wees geen dief van uw portemonnee en betaal niet teveel !

Niet gevonden wat u zocht ? Zoek dan hier

Aangepast zoeken

Ads

Documentatie & offertes op maat aanvragen

TIPS !

Hieronder ziet u de populairste kostenoverzichten:

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat kost een stratenmaker?

Wat kosten zonnepanelen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kost vloerisolatie?

Wat kost asbest verwijderen?

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een dakdekker?

Wat kost vochtbestrijding?

Wat kost gevelreiniging?

Wat kost ongediertebestrijding?

Wat kost een tuin aanleggen?

Wat kost een notaris?

Wat kost een website?

Begroting maken ?

Wilt u een begroting maken ? Dan is wat-kost-het.nl, de ideale partner voor u: snel en doeltreffend kunt u voor allerlei soorten spullen en werkzaamheden actuele kosten achterhalen zonder dat u hoeft te bellen of offertes hoeft aan te vragen ! Eenvoudigweg alles even noteren op uw kladblok en u weet aan wat voor kosten u ongeveer moet denken om uw wensen uitgevoerd te krijgen.

Toch offertes aanvragen ?

Hebt u naar aanleiding van onze indicatieve kostenramingen behoefte aan een offerte op maat ? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wat-kost-het.nl werkt met meer dan 150 partners samen om bij elke offerte-aanvraag op elk gebied u kostenloos minstens 4 verschillende vrijblijvende offertes aan te bieden ! Op de verschillende pagina's vindt u offerte-formulieren om snel een eenvoudig offertes aan te vragen.

Verlaagde 6% BTW geldig voor:

airco's alarminstallaties architecten asbest asbest verwijderen asbestinventarisatie badkamer beglazing behangen bestrating betegelen betonnen vloeren binnenhuisarchitecten binnenriolering bliksemafleiders boilers buitenriolering carports cementvloeren CV-installaties dakkapel dakterras dubbelglas enkelglas erkers garages gaskachels geisers gevelherstel gevelisolatie gevelreiniging gevelrenovatie hekwerken houtkachels hoveniers HR++glas HR+glas impregnerern interieurarchitecten invalidentrap keuken kunststof vloeren omheiningen renovatie & herstel gebouwen renovatie aanleunwoning renovatie bejaardenhuis riolering rolluiken sauna's schilderen schoorsteen schuren serre sierbestrating spouwmuurisolatie stratenmakers stucen tegelzetten toilet traprenovatie tuinaanleg tuinarchitecten tuinontwerp veranda vloerbedekking vloerbetegeling vloerisolatie vloerrenovatie vochtbestrijding vochtwering voegen voegen uithakken warmtepompen zonneboilers zonnepanelen zonwering

Klopt het volgens u niet ?

Wij trachten middels marktonderzoek zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat producten en diensten ongeveer kosten. Desondanks kunnen tarieven niet meer actueel zijn. Bent u van mening dat onze indicatieve prijzen niet kloppen, dan kunt u ons een bericht sturen. Klik hier voor ons contactformulier

Voordelen wat-kost-het.nl

  • volledig gratis

  • uitgebreide kostenbegrotingen

  • actuele kostenoverzichten

  • veel relevante informatie en tips

  • snel kosten inzichtelijk krijgen

  • offerte aanvragen niet nodig

  • offerte aanvragen kan wel

  • gratis uw kostenvragen indienen

  • wekelijkse updates

Advertenties

Disclaimer | Privacy | Contact | Wie zijn wij ? | Procedure | Sitemap | Uitleg website | Subsidies